Po další

Po další

Anotace: Snad netřeba

Po další noční můře, z který se neprobereš
Po další pěší túře se trním neprodereš
Po další dlouhý chvíli se koukni do zrcadla
Po další zas dál cíli, tak vystup už z letadla

Po další pětidenní, víš, že už musíš končit
Po další se to změní, neměl´s ani prst smočit
Po další vidíš cesty, jenže si nevybereš
Po další hryžeš prsty, víš, že si nevzpomeneš

Po další bude pozdě, slova tě nevytáhnou
Po další lezeš po zdech, asi ses nechal stáhnout
Po další můžeš po dvou, po čtyřech dítě s plenkou
Po další zase další, tlustou a nebo tenkou?

(Před další si to přečti)
Autor Lukas, 16.02.2016
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí