Destrukční anatomie

Destrukční anatomie

Anotace: Pohled ven z polstrované cely.

Sbírka: 50 dní Gomory

Otevřené oči jak hladina zčeřené
Odráží svit Luny shora
Svit hvězd z oblohy zamračené

Zlovolný jazyk na sobě má uzly
Zaříkává kletbou veškerého tvora
Ať je dobrý, ať je zlý

Vrásčité ruce vzpínají se vzhůru
Vytouženou spásu loví
Nevidí jasnou noční můru

Vše odsouzeno k zániku
Řítí se střemhlav do záhuby
Navzdory pláči, navzdory křiku
Autor Ravena Lupus, 17.02.2016
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí