Špitál

Špitál

Anotace: Fakultní nemocnice Ostrava, interna.

Na sestřičky pěju chválu,
jsou to víly ve špitálu,
jinak ale přátelé,
tvářím se dost kysele.

Ruce už mám rozpíchaný,
od kapaček, krve braní,
jakou mám mít náladu,
když mě drží o hladu.

Nechci ale stále fňukat,
na dveře zas slyším ťukat,
sestřička mě utěší,
pohlazením nehřeší.

 

Autor Psavec, 25.02.2016
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, poeta, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že tys měl nadstandart...

26.02.2016 12:17:27 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí