A já bych...

A já bych...

Anotace: Takové bloumání. :)

A já bych jednou ještě žila,

tak málo dobrého vína pila.

 

A já bych šla až na kraj všech světů,

tak málo jsem viděla krásných květů.

 

A já bych šla až k vám na návštěvu,

tak málo zažila společného zpěvu.

 

A já bych ještě milovala dál a dál,

tak málo chodila jak princezna na bál.

 

A já bych radovat se chtěla více a více,

tak rychle to utíká, kdy dohoří moje svíce?

 

A já bych utekla opět k máti pro radu,

nedokážu sama porazit lidskou zradu.

 

A já bych chtěla porazit veškerou pýchu,

však jsem mnohým kvůli tomu k smíchu.

 

A já bych....toho tolik chtěla dokázat tady a teď,

za mým snem mě, cestičko života, rychle veď.

 

 

 

Autor Rezka Štrochová, 26.02.2016
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Maggot7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí