Všednodenní

Všednodenní

Anotace: Trocha polámané poesie všedního dne.

Sbírka: 50 dní Gomory

Dostal jsem důchod
Zaplatil složenky, elektřinu, plyn
Projel se elektrikou do nejbližšího krámu
Koupil si okoralý chléb
Prošlou uzeninu
Ohnívající salát
Bylo to ve slevě

Recepty na léky
Šramotí v rozedřených kapsách
Brufen, algifen a něco na klouby
A oči
Něco na potenci
Pilulky štěstí

Pilulky na ráno
Pilulky na večer
Pilulky před jídlem
Pilulky po pilulkách
Vše zapít vodou s rozpuštěnou tabletou
Pilulky na spaní
Pilulky proti únavě
Na cévy i vytažení pleti
Pilulky ve stáří
Pilulky na děti
I proti nim
Pilulky na žížalky
Pilulky
Pilulky, pilulky
Ať žije farmacie
Autor Ravena Lupus, 03.03.2016
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdu díš...ti se z naší blbosti mají dobře :-)

04.03.2016 07:11:33 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí