Veselá rodinka

Veselá rodinka

Anotace: Přespříliš šťastná rodinka...

Sbírka: 50 dní Gomory

Na okenní římse oběšenec
V ruce růženec
Také visí dolů jako závaží

Ve třetím podlaží
Si jeho žena pouští plyn
Dopadl na ni těžký splín

Ve vedlejším pokoji
Se synovi žíly již nezhojí
Rozřízl je chladným břitem

Nářek zaznívá bytem
A s posledním výdechem
Se dcera řeže pod krkem

Vše zakonzervováno v čase
Ve vší té bohulibé kráse
Nedojde nikdo ku spáse

Na parapetu otevřeného okna
Sova hýčká si chladné jitro
Pozoruje samotu prchající noci
Pachuť nadcházejícího dne
Autor Ravena Lupus, 04.03.2016
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu se tedy říká hromadná sebevražda! :D Tip *

04.03.2016 01:22:56 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí