Tobě Tati

Tobě Tati

Anotace: ...

Člověk je jen člověk a ten dělá chyby
Pak musí nýst následky, není žádný kdyby
Jednou sejdeš z cesty, už nemusíš se vrátit
Život je jen pro silný, ty sis ho chtěl zkrátit

Tati, tyhle řádky posílám tam tobě
Vím, že to teď slyšíš, i když jsi už v hrobě
Opustils mou matku kvůli jiný ženě
Tři hladový děcka, chyběl jsi nám denně
Neplatil jsi alimenty, neměl o nás zájem
Nebejt lásky prarodičů, nemáme na nájem
Před zodpovědností utekl jsi k hudbě
Už tehdy jsem věděl, že to skončí smutně

Jako malej kluk cesty k tobě a k té cizí paní
Neměla nás ráda, tak co jsi viděl na ní
Tohle nejsou výčitky, tak to prostě bylo
Doufám, že to dobrý z tebe, ve mně taky zbylo

Vždycky když jsi hrál, musel jsem stát stranou
Po nocích tě čekal, bál se věcí, co se stanou
Byl jsi pro mě přítelem, vzorem v tom co jsi nejlíp uměl
Neuměls jen hrát, stejnak každej čuměl
Miloval jsi přírodu, samotu a ticho
Když jsi si šel lehnout měls rád plný břicho
Často jsi mi připadal jako malý dítě
Užíval sis života za to do teď ctím tě

Přišel jsi i o hudbu, o svůj kousek nebe
Hledal jsem v tom spravedlnost, do teď mě to jebe
Byl jsi jenom člověk, často hledím k hvězdám
Tak ty koukej na mě. JÁ TO TOTIŽ NEVZDÁM
Autor Lukas, 04.03.2016
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Ondrys.c, Móny, Papagena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a upřímné.

04.03.2016 22:39:08 | Ondrys.c

Taky jsem přišla o tátu...muzikanta...nebuď smutný...to se změní...je to jen režie pozemského dění...přidávám tip za upřímnost...přeji krásné snění...

04.03.2016 16:49:43 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí