Alchymista

Alchymista

Anotace: Žádná není opravdová...

Sbírka: 50 dní Gomory

Skrze sílu andělských v Nebi bran
Povolávám skřeky hřbitovních vran
Fosforový prášek v očích pálí
Podivný hlas našeptává z dáli:

„Zapal se a ukonči svá muka
Možná vzplaneš, možná ne
Tak nebo tak
Správně to pak zůstane“

Ve zlato proměním kapičky rtuti
Dívky vytvořím si podle chuti
Světlou, tmavovlásku, ryšavou
Avšak žádnou opravdovou
Autor Ravena Lupus, 06.03.2016
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí