Odpuštění

Odpuštění

 

 Odpuštění 

zraje v srdci člověka

 

křivda se hojí  zapomíná

už nemrazí a neproklíná

podaná ruka umytá

 

Odpuštění

pohár smíření přetéká

 

zas vše se v dobré mění

už ani jizva není

zas hřeje láska pravěká

 

Odpuštění

tíha odchází a padá

tak lehká a zdravá

 

má mysl  pravá!

 

 

 

Autor Móny, 07.03.2016
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Psavec, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odpuštěním rozkvétáme...;-)

07.03.2016 11:12:17 | Malá mořská víla

Ano...osvobozujeme se...moc děkuji...

07.03.2016 13:49:46 | Móny

:-)

07.03.2016 13:57:58 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí