Skok z útesu

Skok z útesu

Anotace: Poslední krok a pak pád.

Sbírka: 50 dní Gomory

Zkrabacená kůže
Sem tam ostatky
Utržená růže
Po níž není památky

Pak za pokřiku černých vran
Za skřípění všech zásvětních bran
Vstoupí dříve kašovitá hmota
Do posmrtné části světa

Otrhané cáry
Hlína ve vlasech
Vodní v plicích páry
Poslední vzdech

Vše puklo a zašlo
Vše zahalil šarlatový plášť
Padl večer
Vše dohnala hniloba
Autor Ravena Lupus, 08.03.2016
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí