Pro naše ženy

Pro naše ženy

Anotace: Přání k MDŽ.

České ženy, krasavice,
já vám přeji lásky více,
muže, co vás rádi mají,
doma též i pomáhají.

Milence jak Apollona,
vždy, když není manžel doma,
šaty, šperky ať vám sluší,
úsměv víly co nás vzruší.

Zdravíčko a půvab stálý,
zprávy, aby v duši hřály,
k eM Dé Žet tu máte přání,
od Milana vinšování.



Autor Psavec, 08.03.2016
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Tapíše, Móny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá vůle...myslet na druhé...děkuji:-)

08.03.2016 14:40:56 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí