Jizva

Jizva

Anotace: Jizva.

Pozoruji svou jizvu
Je mi pripomenutim me, tve
Nasi, vasi, jeho a jeji
Krehkosti
Te lidske schranky, do niz staci
Jen lehce drcnout a ona se trha
Praska a lame

Je mi nevolno
Z te krehkosti cloveka
Z jeho na vlasku drzici domnele
Domnenky
Ze vladne svetu
Pritom staci jen malo
A rozsype se
Ne jako domecek z karet
Ale jako prachsprosty prach
Autor rad_by_basnikem, 09.03.2016
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Nikita44, zdenka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí