Uvědomění

Uvědomění

Anotace: Rychlá dávka múzy při dopsání testu matematiky ve školní lavici.

Mlha se plíží,
horší než stín.
Světlo mizí a
hodiny tikají.

Za obzorem záře falešná,
nenaplněná útěcha,
pletouc nitky hlubokého temna,
zasahujíc do nitra člověka.

Nikdo neví,
ba ani nechce,
prozřít pravdě o životě.
Ač krása s krutostí tango tancují,
nezdá se to fér.
Ty cyklusy opakující.

Hledání dokonalosti,
ve formě plastiky,
obalí duši vzduchoprázdnem,
skrze pekelným kontraktem.
Nepřítomné prsty Luciferovy.
Autor Devenny01, 10.03.2016
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pak, že je matematika složitá, není, když ti zbylo tolik času a inspirace...:-)

10.03.2016 14:49:00 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí