Život je nedorozumenie

Život je nedorozumenie

Anotace: ...

Spoznať cez pár očí
svet čo sa nepomočí
keď skríknem haló
tu a taký som

žiť v tomto storočí
s nádejou v podobočí
aj keď by sa nemalo
som myšlienkodrom

púšťam stále z hlavy
bezváhové stavy
svet je priveľké bralo

na to dočkať sa slávy
strach všetko odplaví
už akoby sa stalo
Autor Nervaque, 15.03.2016
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí