Halucinace

Halucinace

Anotace: Opět něco malého, něco z polstrované cely.

Sbírka: 50 dní Gomory

Útočím na mlýny, na obry z cihel
Na obry s větrným skřípotem hrdel
Vlní a kroutí se pod náporem bouře
Stojí a kolem pne se luční moře

Nebeská modř páchne cibulovou vůní
Vzduchem nese se zvučný cval koní
Oblačné kruhy a hvězdné spirály
Promlouvá slunce, s nímž si víly pohrály

Nad hlavou mi s kosou Černý anděl létá
Odvede mě ke zdi; až na práh světa
Jeho hlava ocelová
O strop mlátí zas a znova

Fraktály rozpínají se od podlahy vzhůru
Rákoskou zaznívá hutný dopad moru
Létám nad blaty
Kde kraluje slimák chlupatý

A jediné vševidoucí oko
Barf, lamrf…zahnívající oko

Pak nutná dávka sedativ
Autor Ravena Lupus, 15.03.2016
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: madness.is.freedom, Pablo Kral, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já chci morbído, já chci morbído.. :D

15.03.2016 22:51:40 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí