Karin

Karin

Anotace: O dívce, jež jsem poznal na svatbě své sestřenice.

Napětí jde cítit vzduchem, velký toť jest den,
Všichni jsou plní očekávání kdy jen
splní se zamilovaným jejich dávný sen.
A na věky věků budou spolu,
nerozdělí je již nic,
spolu se budou radovat - čelit světobolu,
nepřejíc si pranic víc.

Toť vše jest nadosah, zanedlouho začíná obřad.
Já zatím ztracen jsem, v davu přatel a příbuzných,
když z nenadání spatřím jen, dívku neznajíc podobných,
Má blonďatý vlas, účes úchvatný,
oděna do rudých šat, já hledím užaslý.
Je jednou z těch, jež bych tak rád poznat chtěl,
však tehdá dělala mi pech,
sebedůvěra, jež jsem tenkrát mnoha neměl.
Naštěstí vlivem osudu nebo spíše organizátorky,
seděl jsem já u stolu, hned vedle té překrásné dívky,
Karin čet jsem z jmenovky, jak jen rozhovor započnout?
znenadání slyším volání matky,
Jak jste jen na sebe mohli zapomenout?
X let zpět jste se přeci znali, po hospodě naháněli!
Náhle tvář dívky se rozzářila -
alespoň ona si na to vzpomínala.
A tak rychle začalo vzkvétat, přátelství naše,
s čímž sem začal zjišťovat, ona není jen o kráse,
Ona jest sympatická, tancovala ladně a plynule,
též příjemně empatická, jak já (nyní) narcismem překypuje!
Ten večer jsem získal
zkušenost svou nejcenější,
krásek se bát přestal,
stal se totiž ze mne muž nejsebevědomější!
Autor Virginix, 16.03.2016
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí