Mantra

Mantra

Anotace: A všichni třikrát před spaním...

Sbírka: 50 dní Gomory

Já jsem dopad ostří na starou kůži
Jsem kladivo razící cestu
Místo rukou mám bestie
Místo krve horský potok
Nemám pudy, neznám chtíče
Nemám smrtelnou duši
Přináším zhoubu
Přináším obrodu
Drtím páteře a lebeční švy
Drtím ledy ke slávě slunce

Jsem povolán ku potlačení zloby
Jsem vyvolený Smrtí
Místo očí nosím čas
Místo masa žulovinu
Nemám strachů z nastávajícího
Nemám svědomí minulého
Přináším rány osudu
Přináším na zádech vichřici
Drtím zvony, ubíjející hrany
Drtím kříže falešníků

Jsem vlastním nástrojem
Autor Ravena Lupus, 19.03.2016
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmrtelná duše :-) :-) :-) ST

19.03.2016 22:59:07 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí