Všední den

Všední den

Vsedni den


To byl strasny den
Zacalas
Souhlasim, byl

Pry kvuli tomu
Jak zli jsme na sebe byli
Ja rekl bych spis
Ze proto

Ze byl
Ze my byli
Autor rad_by_basnikem, 20.03.2016
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí