Dopis male milence. ..

Dopis male milence. ..

Anotace: ...na tento den...na onu noc...

....

Na tuto noc nezapomenes 

na mne nezapomenes 

Máme si rici více než dva lidé posedli sexem a životem 

Jsme jako dvě molekuly se stejnym spinnem 

POUŤ pouta nás tolik odlišnosti 

snoubí nás cesta tvoření a snů o nesmrtelnosti 

jsi mi nevěstou ktera se nebojí pro svuj úděl zemřít 

jsem tvůj úplně poslední rozdvojeny Lucifer 

znovusjednoceny démon Tvé obraznosti 

neboj se sama mne desis jsi tou starodavnou samankou 

drogy v tobě vyvolavajici extazi probouzejí archetypy 

mezi barvami na Tvé tváři vidim sve mladší já 

je tomu tak pochazime s jednoho boha 

skrze poezii ktera nás vzdy porodi do života 

a my zapomeneme na jeho konečnost a tíhu 

sneseme potom plody které oslní nebo zahubí ty

kteří přijdou po nás ještě za tvého působení 

jsme na stráží každou noc ale umirame den co den 

jsme novy typ astralniho básníka bloudiciho lucidniho cestovatele 

jsme lesní zvěří i rinouci se štěstí za poslední posvátnou slzou extaze lásky 

a ty jsi ta ktera je zvěsti ze má lidskost není zlomena ze má lidskost jsi Ty

vášní znovu plnící smysl veskere existence 

v tobě i ve mne ukryte 

pozrela a pojmula jsi vsechny me strasti všechno semeno vsechen strach i radost v nem ukrytou 

jsi pro mne necim co nedokáží ani nemohu vyslovit 

pro svoji bezbrehou sobeckost manickou nedokonalost a nedostatečnou jitrenku namesicnnosti 

přeji ti ať jsou Tvé noci jako sny o původním tvoření 

věřim ze se znovu snoubime tělem i duší 

oba Máme rádi objevnosti duševní i tělesné horizonty 

sloucime sve vášne v jednu hodinu přítomnost 

zázrak je pero plné pavich stinu a nekonečných možností 

jako ubihajici urethanove žele železniční trajektorie 

osmoza smyslu kategorie tragédie a ambrozie zářivych osvícení 

bud moji milenkou navždy 

bud mi sbohem 

s bohem

s Bohem 

Navždy.

 

 

Autor Happyyz, 23.03.2016
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí