Vzpurník

Vzpurník

Anotace: Malá revolta...

Sbírka: Stručné verše

Nechám déšť, ať opláchne mi tvář
Ať uhasí ten sžíravý plamen
Uvnitř vzpurné hrudi
Dýchající jen pro ponížení a zklamané Amen
Znějící tiše pod oltář

Nechám oheň, ať prohřeje zkřehlé ruce
Ať podpálí oheň
Plamen revoluce
Běsnící jak tisíc bouří
Dýmající jak pekelná výheň

Nechám líh, ať naplní cévy životem
Ať vyplní vůli proroka
Do dne a do roka
Uvnitř i za plotem
Nechť zní slova svatá a teče krev

Uvnitř vzpurné hrudi
Běsnící jak tisíc bouří
Nechť zní slova svatá a teče krev
Autor Ravena Lupus, 24.03.2016
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí