Oběť

Oběť

Anotace: Obětujeme všechny a všude...

Sbírka: Stručné verše

Svlékáš si duši jak starou kůži had
Celé obětiště halí hustý chlad
Červený plášť sklouzl ti z ramen
Zablýskne se dýka – poslední vyřkni Amen

Černou, tenkou, lehkou stuhou
Zahalím tvoji pleť nahou
Břicho, ňadra i chladný klín
Na hlavu věnec z kopretin
Autor Ravena Lupus, 26.03.2016
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí