Bolest v srdci

Bolest v srdci

Anotace: asi každej zažil

Proč ještě nikdo nevynalezl lék na bolavý srdce
tím nemyslím stenokardii
proč klepou se mi z něho ruce
my nemůžeme žít ve vzájemný harmonii . . .

Proč mi nepomohla prázdná kreditka
ani obejmutí stromu
jsem zas ukňouraná blbka
utápím se v slzám kvůli němu . . .

Proč čekám až mi zazvoní mobil
chci jenom s ním být
tys jen svý ego honil
nechci už dalšího panáka pít . . .

Proč šeptal si že zbožňuješ rty moje
a já ti tak ráda čechrala vlasy
nechci tě ztratit bez boje
kdo tě bude hladit teď asi . . .

Proč miluju tě a nesnáším zároveň
nechci tyhle stavy
proč je tu z mejch slz už povodeň
prosím odejdi démone lásky z mojí hlavy . . .

Bolí mě to zlomený srdce
je mi zima a třesou se ruce
umírám na velkou ránu
bojím se že žalem skončím v Pánu . . .
Autor lostris, 27.03.2016
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lostris...vystihla jsi to skvěle..St.

29.03.2016 00:21:41 | tvořilka

spíš démon zrady? ...

29.03.2016 00:20:54 | tvořilka

démon lásky přešel do démona zrady

30.03.2016 15:33:32 | lostris

Démon lásky, souhlas.. :-)

29.03.2016 00:10:21 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí