Fotky

Fotky

Anotace: Jak? Prostě tak, že?

Životní etapy.
Tak nějak odcházejí a přicházejí.



Stejně jako lidi.
Že?

Dost dlouho mě to štvalo.
Jak? Prostě tak.

Tak nějak jako dlouho omílaný Titanic.
Vždyť šlo o zánik.
Bez chyby. I s chybou.
Že?

Tak nějak dýchám, žiju.
Žiju, dýchám.
Jak? Prostě tak.

Fotky hovoří za vše.
Nostalgie. Pitomá nostalgie.
Že?

A s ŽE i bez.
Jak? Prostě TAK.


Že?
Autor KlaraKimberlyViznerova, 27.03.2016
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Smeglofus, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako želé...

29.03.2016 23:54:25 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí