Lež

Lež

Anotace: ...

Mezi pravdu a lež nestrčím ani chlup,
takový rozdíl mezi nimi leží,
oboje cedím přes svůj chrup,
zda lžu poznáte věru stěží.

Daleko od pravdy je každá moje věta,
kterou vám mažu kolem huby med,
já lžu jak samotný mistr světa,
a těmi lži dělám lepší celý svět.

Pomáhám lidem slyšet po čem touží,
mezi dvě lži nedám ani přestávku,
ať jim mé nepravdy vždy dobře slouží,
a plně uspokojí jejich poptávku.
Autor Skrat, 28.03.2016
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Lighter, Frr, Zrzi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsahově ST.

28.03.2016 11:36:54 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí