Hladina svádí

Hladina svádí

Anotace: I hladina nás někdy svádí...

Líbí se mi ta pláž.
Však víš, tohle už znáš.
Molo. Výhled. Stmívá se.

Na tváři půlměsíc.
Nahoru.
Štěstí pozná se přec podle toho.

Je to štěstí, on to předpověděl ze zvěstí.
Usmívající se záře.
Krása.

Ledová hladina obrací se ke mně
čelem.
A vzad se obrátí.
Chtěla jsem tu sedět s ním,
byť se nevrátí.

Čekám na východ. Brzičko.
Brzičko se navrátí.

Už svítí.
Chytám ho za ruku, ať to cítí.

Kdepak. Ono jen svítí.

Je krásně.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 01.04.2016
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přírodní krásy nás také mohou svádět :)

01.04.2016 08:49:01 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí