Deficit emocí

Deficit emocí

Anotace: Tobě...

Sbírka: A srdce hrálo marš

Jsou místa, odkud není návratu;

chci přes bouře a vztek jen tebe mít rád,

vzdor zpřelámaným obratlům dál rovně stát,

svůj dluh splácet v lásce, ne ve zlatu;

 

Jsou slova, která nikdy neuslyšíš;

chci být jenom jeden a být pro tě vše,

být světlou svící na konci smuteční mše,

než tvé oči mě odvlekou na kříž;

 

Jsou činy, které bojíme se konat;

chci jemné pohlazení a radostný smích,

však pro tvé srdce to mé tráví hřích;

i po léčbě ethanolem jsem nepřestal stonat...

Autor Oxík, 01.04.2016
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí