Svůdník René

Svůdník René

Anotace: Paroháči nic nevidí.

Namlouval si René pani,
ta se ale tuze brání,
že je vdaná odtuší,
zahýbat se nesluší.

Svůdce je však vytrvalý,
majetek má a ne malý,
věrnost časem ustoupí,
kdo zaváhá prohloupí.

Pani žije jako v ráji,
záletnice se tak mají,
berňák ale neváhá,
to je zpráva neblahá.

René potom v okamžení,
v basistu se rychle změní,
manžel zas je miláček,
opět skočil na háček.



Autor Psavec, 03.04.2016
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Mácha, Jeněcovevzduchukrásného, MARKO, Móny, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo dobrý :-D

06.04.2016 20:20:48 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí