Něco veselýho

Něco veselýho

Anotace: ...

Napiš něco veselýho řekla a usmála se
Tak píšu o slunci, studeným jak kámen
O lásce, která pálí jak plamen
O noci s havraním hávem 
Suďte mě, bude to právem
Píšu o bohu, který lže nám rájem 
O štěstí, který nejeví zájem
O osudu, který vzbuzuje dojem
Že se zklamáním je spojen

Autor Freak, 05.04.2016
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Papagena, Móny, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně můj šálek veselosti :)

13.04.2016 23:23:47 | Papagena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí