Něco jsme popili

Něco jsme popili

Anotace: -

Něco jsme popili, začali kávou,
servírka má své dny, nehádat se s krávou,
něco jsme popili a přišlo pivečko,
zítra musíš účinkovat, má zlatá česnečko,
něco jsme popili, dali si vínko,
donesli podmíru, ach moje chudinko,
něco jsme popili, rumíka,vodku,
pohyb je potřeba, prošli se k záchodku,
něco jsme popili, dvě whiskey s ledem,
následně zapili, kofolou (jedem),
něco jsme popili, absintha, stroha,
v koutě se metalák rouhal, koukejte neznaboha,
něco jsme popili, dali si špeka,
poté jsme dumali, zda extázi či cracka,
něco jsme popili, zašli na diskošku,
u tyče pozřeli, prsatou černošku,
něco jsme popili, zapálili cígo,
zapálil sis ho obráceně, i ty jeden nešiko,
něco jsme popili, strhla se rvačka,
když zařval bodyguard, chytla nás sračka,
něco jsme popili, dj hrál suché z nosu,
přesun byl na zábavu, kde jsme pařili na Vosu,
něco jsme popili, už bylo ráno,
rozbili výlohu, v hlavě nasráno.
Autor D3dl0z3R, 08.04.2016
Přečteno 565x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ta hudba mi k tomu chybí. :-) že by třeba metal, nebo něco tvrdšího? :-)

08.04.2016 18:08:35 | Mácha

tak proč ne,že :D

18.04.2016 10:03:35 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí