Přesluhující...

Přesluhující...

Anotace: over...

Přitomno, jež nespustí katarzi,

temno a den stále přichází,

Jak nabýt zvyku, běžně manické oscilace,

jak bez povyku, jen zůstat a nespadnout.

Vědouce zkázy malovati zámky,

jinak veřejná deklarace podstaty

by zavřela dveře a zámky,

a možné zlepšení

by nepomohlo z vězení.

Jen malovat dechberoucí stíny,

když vinen jest a nemožno být jiný.

Jak při takovém jedu a prachu

nabýt vědomí, nevidět kdo jest,

a být tím, koho nevidí v almanachu.

Vyšlo spoustu sluníček z pod oblak,

zahřály, zmizeliy, neví ani jak.

Na vlnách jistoty, na vlnách rmoucení,

příchody, odchody, zhroucení....

 

 

Autor Dominik Plesr, 10.04.2016
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí