Schizofrenia V

Schizofrenia V

Anotace: ...je nevěrná...

Sbírka: Stručné verše

Z hlubiny temných věků
Volají hlasy minulých životů
Volají, chtějí mne pro sebe
Pro vůli černých mraků

Ta černosvitá lampa volá
Nemohu nyní zpět, nemohu vpřed
Zvědav vyčkávám rozednění
Až vyjeví se pravda holá

Co se to děje a co chtějí?
Proč se mi v noci vysmívají?
Jsou to snad moji z pekel braši?
Proč v noci, ve dne tolik straší?

Luno, proč?
Autor Ravena Lupus, 13.04.2016
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí