Viním tě

Viním tě

Anotace: "Největší zbabělec je muž, který v ženě probudí lásku, když nemá v úmyslu ji milovat." B. Marle (napsána 13.4.2016)

 

Viním tě, že vzbudil jsi ve mě lásku

tak náhlou náklonností, které jsem věřila

viním tě, že nasazoval sis jen masku

zatímco já vše bych ti slíbila

viním tě, že vzal jsi mi všechno

a sám nedal jsi nic

a teď jsi tak zbabělý, že nemáš

mi k tomu ani co říct

viním tě za bílou lajnu

myšlenek, jež potrhala mi křídla

a já jak auto zbavené kontroly

narazila jsem do svodidla.

Viním tě, že v mojí mysli byl jsi ten pravý

prostě dokonalý chlap

a nakonec jsi stejný jako každý druhý

nic víc než jen obyčejný - SRAB.

Autor mauvais-ange, 14.04.2016
Přečteno 588x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, Janna, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Svou básní jsi mě dostala jako nikdo jiný... Nedokázala bych to tak krásně napsat, přitom mám úplně stejné pocity. Jednoznačně ST

14.04.2016 14:35:43 | Janna

Děkuji, mně se to stalo už víckrát a nikdy mě to asi nepřestane udivovat...

14.04.2016 21:50:14 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí