Bolestná

Bolestná

Anotace: ...(napsána 13.4.2016)

 

řítíš se do pekla
s něhou a grácií
co na tom záleží
život tvůj nežijí
zraněné srdce je
tříští se na kusy
zborcené naděje
zmařené pokusy
s jiným zas usínáš
s jiným se probouzíš
v apatii upadáš
po ničem netoužíš
tolik jich ublížilo
co je jeden další
proč by se dál tu žilo
když smrt ti tak sluší
tak dej si flašku chlastu
k tomu pár cigaret
pak neuváženě
pojď se sjet
abys zapomněla
na svůj zborcený
mikrosvět

Autor mauvais-ange, 15.04.2016
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí