Stroj

Stroj

Anotace: A tentokráte něco lehce technofobického...

Sbírka: Stručné verše

O půlnoci zvláštní mne pocit probudil
Pocit, že mi někdo cosi odcizil
Cosi nehmotného – vlastní duši!

Chce odvésti mne, nevím kam
Chci bránit se, však lehce podléhám
Jsem stroj, jen prázdná schránka

Je nás mnoho, je nás více
A šeré světlo Měsíce
Prohřeje naše mrtvolné líce
Neboť nyní je nás dosti
A ve vší své spanilosti
Nepodléháme zjemnělosti

Jak kolonie mravenčího lidu
Třeme život, pojídáme bídu
Jsme stroj, jsme kolonie

Vše strávíme, vše utratíme
Vše pro vlastní potřebu přetavíme
Jsme oběti svítící bedny
Autor Ravena Lupus, 18.04.2016
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Oxík, VEDz RVAHEs, Jin&Jang, Móny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, takhle nás polyká civilizace, kterou řídí pár mocných. ST

18.04.2016 08:53:50 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí