Apatický rozum

Apatický rozum

Anotace: o spánku za chůze


Myšlenky prokládám apatií

co klid mi vnitřní dává

a nad domem zas mraky se honí

z okna tramvaje vidím

jak i toto jaro roste tráva

jako můj věk a starosti, co zas příjdou z rána

šeď domů, dítě na koloběžce

nesmím ten úděl svůj chápat tak těžce
 

plochý zvuk hučící dopravy

a světlo skrz rohovku proudící do hlavy

na čím jen přemýšlí ty stálé povahy?

nevím to, usínám lehce.


 

Autor hselby, 18.04.2016
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Móny, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí se mi ten volný proud vědomí a myšlenek...ST ;-)

18.04.2016 22:33:41 | bogen

díky, jsem rád, že jsi to v tom objevil :-)

18.04.2016 22:49:31 | hselby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí