Budulínku!

Budulínku!

Anotace: Tak sladko, tak bolno, hořko nám bylo, tak sladko, tak bolno, dolce a milo...

Co bylo zítra a kam vlastně jdem
Kudy se ztrácím se seznamem jmen
přátel co zmizeli v hlubinách 
hvězd mezi znamením ryb a vah

 

Jsem tvoje liška, příteli,
občas se někde zatoulám
a budu smutná, že tě ztrácím
teď, když se zase trochu znám

 

A ďábel v kartách padne-li
počkám tě, přijď, vždyť sám víš kam
k pohárům našich inspirací
a jiným známým lahůdkám

 


Co bude včera? Až vyjde měsíček
nad sklenkou absinthu prohlásí stoicky 
že svět je přetržená šňůra perliček
a kdo tě ochočí, ten má tě navždycky

 

Autor Descardea, 19.04.2016
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí