Není čas

Není čas

Anotace: ...(napsána 23.4.2016)

Není čas...

není čas spát
není čas snít
není čas padat na dno
a dobu tam být
není čas jíst
není čas se smát
není čas hřešit
není čas se bát
není čas vymýšlet rýmy
není čas sedět a koukat do stěny
není čas už na nic
ve čtyřech zdech jsi vězněný

a pomalu jde si pro tebe
nervové zhroucení

už není čas něco cítit
už není čas se bránit
jen čekat, až skončíš
ležet na zemi
a to se brzy stane
zdá se mi...

ale ani na to není čas
tak vzchop se a makej zas

Autor mauvais-ange, 23.04.2016
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí