Byl to právě Jiří

Byl to právě Jiří

Anotace: -

Byl to právě Jiří, jehož jméno v Czechia nejčastější,
chtěl sjednotit Evropu, téměř panovník nejmoudřejší,
byl to právě Jiří, který nabádal národ říct prdel,
v písni to oplýval majestátně z plných hrdel,
byl to právě Jiří, který nechal rozehnat Czechtek,
teknaři mu vyčítali, že je to hrozný zmetek,
byl to právě Jiří, který při vaření dával limetku,
když mu došla, dal tam citron,když došel citron nedal nic, ani špetku,
byl to právě Jiří, který nechal bombardovat Irák,
snad kvůli ropě, ovšem nenašel ani burák,
byl to právě Jiří, ty čuráku vydlážděnej,
kterej ztratil prstýnek pičo, ty kelte zkurvenej,

vše nejlepší všem Jirkům k svátku !
Autor D3dl0z3R, 24.04.2016
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D super dílko, ani mi nedošlo k9lik těch Jiříků je

26.04.2016 09:37:40 | Lioness

no je jich vážně dost, podle wikipedie a dalších serverů fakt nejvíc u nás :D

04.05.2016 01:26:02 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí