Hračka

Hračka

Anotace: Každý někdy rozbil svou hračku...

Sbírka: Stručné verše

Kdysi kdosi do tvých žil
Rudý rubín roztavil
Proto krvácíš tak něžně

Někdo kdysi dávno ti dal tep do žil
Tehdy jej rytmem přibarvil
Abych to mohl poslouchat

Tenkrát dostala´s mnoho krásných darů
Avšak neušla jsi zmaru
A já uchvátil tě do svých spárů

Poslední záškuby spletence nervů
Poslední výkřik ze záhrobí
Jeden řez
A konec
Autor Ravena Lupus, 24.04.2016
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je mi vcelku blízké.

24.04.2016 20:52:43 | Antigen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí