Strach neklepe na dveře...

Strach neklepe na dveře...

Anotace: Kolem nás.

 

Strach neklepe na dveře,

ale na čela.

Při druhé whisky

už klepe z vesela.

 

Hrdina

je z něj už při třetí.

Tak češi do zbraně

a střílet do dětí.

 

Je divná doba

a divný století.

Viník je oběť,

vinny jsou oběti.

 

Víš, útok

NENÍ obrana.

Nejsem moc chytrá,

jsem jen zklamaná.


Že oči dnes koukaj

tak nějak neslepo. 

Strach klepe na čela.

"Klepy, klep"

Kdo je to?

 

 

 

 

Autor Megan, 25.04.2016
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: CoT, Kapka, Mácha, Nikita44, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí