Žena míní, ......

Žena míní, ......

Anotace: A zase, mě jen tak napadlo, no, lepší tyhle blbiny, nežli básně- apokalypsy, těch už bylo až až

Byla žena, chtěla děcko, ale ouhle, nepomohly žádné koule.
Byla v lázních, ojel jí tam básník, dřevorubec, myslivec na loučce,
mezi kvítím, všechno marné, zase Nic.

Byla ve fitku, cvičila, zdravě jedla, ve sprše se s trenérem spářila,
vzdychala, křičela, vraž ho do mě ať je po mě,
za hřmotu v dááálce činek třískajících, všechno marné, zase Nic.

Dala sobě inzerát, scháním muže vášnivého, inteligentního, sportovního typu, zajištěného, charizmatického, laskavého, veselého, statečného, šaramantního, a ejhle byla jich tu celááá garda,
už žááádná kamarádky rada.

A tak ojeli jí všichni, a byli velmi pilní,
vždyť nescháněla muže Pravdomluvného,
a tak šup kocoura do trouby,
jednou v lesíku, tudle zase na terase, onde zas v seníku, v čekárně,
v letadle na wécé, na pévécé, v autě, na žíněnce,
na lóóóži s nebesy, zase Nic, snad už se i pověsí.

Nepověsila se, dostala již rozum,
pochopila,
člověk míní, Pán Bůh mění.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 25.04.2016
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D :-)))

26.04.2016 01:05:02 | Mácha

touhou státi se matkou stala se nepochybně nymfomankou-umíněnost-nebo
krajní oběť..asi nepoví...:-D*

25.04.2016 22:41:07 | Frr

Důležité je, že se nepověsila,
rozdala přeci tolik radosti, a jistě i dále rozdává:-)

27.04.2016 12:43:31 | Jeněcovevzduchukrásného

... :-)))))) hahahahááá , ... :-))) St :-))

25.04.2016 18:39:41 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí