co teď II

co teď II

Anotace: jen tak v práci

Usedám do křesla,

usedám sám.

Naděje vyhasla

z téhle ztráty

 

Usedám do ticha,

usedám sám.

 

Zkončit to muselo,

sama to víš.

Vše se nám zhnusilo,

nebo snad.

 

Usedám do ticha,

sklenku si nalévám.

 

Verdikt vybrala jsis sama,

nic ti nemám za zlé.

Důvěra sebrána

tvým ne.

Autor Ujosvec, 03.05.2016
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí