Živo...t

Živo...t

Anotace: prožívám žití

Život je divný
směje se mi.
Je jako samotný voják v zemi
Život je divný
drze si skáče
Někdy se motá
v hnízdi ptáče.
Život je divný
ptám se ted tebe
Kdo stvořil život
peklo a nebe...
Autor Liduška, 09.05.2016
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Jin&Jang, Amonasr, Klára Němcová, kiksik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí