Potkal jsem Voloďu

Potkal jsem Voloďu

Anotace: Jsme domluveni, vodku na přivítání vypijem

Temný mrak se žene z Němec, zase, tak jako vždy,
je čas připravit se na odjezd, žádný zájez,
radikální změna žití, zde, vedle Němců, Merkelové, je mi k blití.
Zaprodali vlastní zemi, Francouzi, Angličani, i my Češi a i další,
zachraňují ty, co je jasně ničí, je mi z toho zle, to se mi hnusí, příčí.

Nasazují cizí masku, svojí tvář již ztratili, a nemohou jí najít,
ale všichni anglicky mluvit musííí, jak mě se ta angličtina Hnusííí.
Voloďo, kamaráde, až bude tady Peklo, u Vás doma bude klid,
Rus je Veliká, a Silnááá země, plná lidí, kteří svojí Matku zemi milují,
čekej, vodku chystej, s pomocí Boží, vbrsku jistě dorazím.Amen.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 10.05.2016
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí