Samotka

Samotka

Anotace: návštěvní hodiny mám celé dějiny..

Už to tady nevydržím,
je to pořád dokolečka.
Ještě přivoním si k růžím,
na svobodu pustím křečka.

Už to tady nevydržím,
mám sám sebe za blbečka.
Vrátím vše, co komu dlužím,
těch pár knížek a cédéčka.

Už to tady nevydržím,
nemohu to snášet více!
Lepší skočit do ostružin
nahý jako jitrnice.

Už to tady nevydržím,
přijď si pro mě, Klekánice.
Utraťte mě někdo prosím,
a odvezte do márnice.

Už to tady nevydržím,
pro sebe si často říkám.
A když to pak stejně zkusím,
nevede to vůbec nikam.

Už to tady nevydržím,
tohle pro mě prostě není!
volám k otevřeným dveřím
doma sám, jak ve vězení.
Autor el sereno, 16.05.2016
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: ježa, Móny, bogen, Frr, Kubíno, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ach :-( ... já ... velmi s Tebou soucítím...sluníčko...

18.05.2016 01:58:33 | tvořilka

Doma sedím, čekám konec
dojmu, že jsem bezdomovec.
Světlo svítí, voda teče,
čas se zoufalecky vleče.

Rozkvetly první kosatce,
mám se tu jako v pohádce,
jenom už nevím, ve které,
doufám, že alespoň v některé.

18.05.2016 02:12:22 | el sereno

Otevři pořãdně nebo zamkni...

16.05.2016 22:02:05 | Jin&Jang

..současně :)

16.05.2016 22:17:01 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí