Tak se točí svět

Tak se točí svět

Anotace: ...

Ten čas tak strašně letí,
ještě včera jsem šel do školky
a dnes sám sázím děti.

Až i ony osázejí zahrádku,
a se svou ženou sklidí plody,
budu vědět - vše je v pořádku.

Tak se jednoduše točí svět,
jen jednou tam a jednou zase zpět.
Autor Skrat, 16.05.2016
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí