smím psát?

smím psát?

Anotace: ?

smím psát o lásce
o té kdy žena dítě
k prsu přivine

a ono nevidomé
nalézá?

smím psát o tom
co stalo se již tisíckrát
kdy prstíky tak nicotné
přitisknou se
a již nepustí?

smím psát o lásce
o té která rozevírá náruč
tak nepatrně soucitně
aby neublížila?

smím psát o lásce
o té která čeká u dveří
zda se kdy otevřou?

smím psát o lásce
o té která věří
ač všemi kolem
zatracovaná?
Autor zdenka, 17.05.2016
Přečteno 415x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Frr, Amonasr, AndreaM, A42
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

......PIŠ......Ji./úsměv/

18.05.2016 21:47:22 | jitoush

Určtitě tak smíš psát... Podmanivé čtení... ;-)

17.05.2016 23:55:11 | A42

ach .. to je nádherné

17.05.2016 23:53:43 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí