Ponorka

Ponorka

Anotace: na bytečku, prostě klasika po roce no :-)

Tohle je fakt paráda,

už mi vlezte na záda,

každýho tu něco ničí,

každej ale jenom mlčí,

problém? Tak ho nepovím

a pak nevím, co já s tím!

 

Každej s každým se tu hádá,

tahle nás už nemá ráda,

ten po sobě neuklízí

asi radši někam zmizím,

za temného vrčení

jsme akorát zničení.

 

No je konec letňáku

a já to už mám na háku,

každej rok stejný, ne, že ne,

však se to zas přežene,

nedělejme blbečky,

zametejme drobečky.

 

Marná snaha o mír je,

pošleme se do háje,

toho bordel někde sere

a s nikým to neprobere

a pak vzkazy na lednici

vzbudí vášně nekončící...

 

O můj Bože v tomhle zmatku

ze mě dělaj psychopatku!

Radit chtějí se co s tím,

též je už radši nevidím...

Po létě zas můžu řešit,

na vás budu se i těšit!

 

Jenže teď – no vím to sama,

ponorku máme i s okýnkama

zkouškový už začalo

všichni jsme zpruzelí nemálo,

to je dobrý, to se spraví,

málokoho teď to baví...

 

Asi už mám řešení

tak snad ho někdo ocení!
Na chodbu pytel boxovací

a žádný, že se to nevyplácí,

radši za exota budu

než někomu rozbít hubu. :-)

 

V září škola zavolá,

bude zas to dokola,

však se stejně máme rádi

a jsme vlastně kamarádi,

snad to všichni tušíme,

kdo prášky na nervy teď řešíme...

Autor genca, 29.05.2016
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, piťura, Kikulinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí