Dno

Dno

Anotace: O životních pádech

Každý den sním
každý den padám
snažím se vstát
chvíli se smát
poté Ti uvěřím
a zase ležím.

 

Další den sním
pořád tě proklínám
potom Ti odpustím
a lidem šanci dám
Někomu uvěřím
a zase ležím.

 

Pomalu vstanu
změnu si přísahám
lidem už nevěřím
však Tobě šanci dám
A Ty ji uchopíš
mé srdce rozdrtíš
na dno mne zahodíš
a já zas ležím.

 

A zase vstanu
hořkostí planu
nikomu nevěřím
takový vztek mám
potom se zamyslím
a padám.

 

Pak přijdeš Ty
ruku mi podáš
touhu mou zažehneš
naději dáš
pak mi dáš ránu
já padám ke dnu.

 

Už sotva vstanu
sliby si dávám
nemám už sílu
dolů se propadám
touha mne zabíjí
vzpomínky stíhají
štěstí mne nečeká
a dno se propadá.

Autor King Peky, 02.06.2016
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí