snílkova modlitba

snílkova modlitba

Anotace: uteč od okna.

Sbírka: kaše poštou

údolím růží z marcipánu, kráčel bych já nastokrát

za svitu luny bledé jak tvář na smrtelném loži

do krajů královny lesních doupat

která v roušce grafitové tmy je zlodějkou večerních představ

do krajů šedých menhirů a věží

které stárnou tak jak chtěl by každý smrtelník

kráčel bych já planinou v mlze ranní

postával na ulicích a pozoroval lidský shon

ležel pod sluncem a spálit na uhel se nechal

plaval v moři a v mořské pěně utopil se zas

lepší ale bude sedět doma a koukat z okna ven

amen

Autor ArtFox, 04.06.2016
Přečteno 534x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Kubíno, Frr, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí